​5 trin til nye vaner

Måske har du prøvet det før – sætte dig et mål og så ikke nå det? I så fald er du ikke den eneste. Undersøgelser viser nemlig at langt størstedelen af os opgiver allerede inden vi er kommet ordentligt i gang.

Hvis du gerne vil ændre på det mønster, så er min erfaring at den bedste måde at gøre det på ved at flytte dit fokus fra selve målsætningen til den vane, der er brug for – for at komme i mål.

Vil du fx gerne løbe et maraton, så bør dit fokus være på at skabe en vane med at løbe. Vil du gerne skrive en bog, så har du brug for en at gøre det at skrive til en vane.

Er din målsætning at få mere mindfullness ind i dit liv – jamen så kan god vane være at begynde at meditere.

Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og andet relevant. Så er du sikker på at få den optimale løsning

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring 70 205 285 og bliv meget klogere.

5 trin til nye vaner

  1. Skab en positiv vane.
  2. Fokuser på en vane af gangen.
  3. Ta små skridt.
  4. Fortæl om din nye vane.
  5. Beslut dig for hvornår du vil træne din nye vane.
Dét at skabe nye vaner der varer ved er selvfølgelig lettere sagt end gjort – men ved at følge de her 5 trin, så garanterer jeg dig, at det vil lykkes dig at skabe en positiv forandring i dit liv. Start med at vælge en positiv vane. Mange af os gør det modsatte. Vi kigger på, hvilken dårlig vane det er, vi gerne vil af med i stedet for hvilken positiv vane vi gerne vil implementere i vores liv.

Hvis du vil stoppe med at spise junk food, så fokuser i stedet på at skabe vanen med at spise flere grøntsager.

Sørg for at have fokus på 1 ny vane ad gangen. Vi har alle et ton af dårlige vaner, vi gerne vil ændre – og det skal være lige nu – og vi vil også gerne se resultaterne NU! Min erfaring er dog, at jo flere vaner du forsøger at ændre på én gang, jo mindre er dine chancer for succes.

Derfor – sørg for at have fokus på den ene nye vane, der vil bringe dig tættere din målsætning.

Tag små skridt. Folk undervurderer betydningen af dette, men start i det små. I stedet for at skifte et helt måltid ud med salat, så suppler din nuværende aftensmad med salat som tilbehør. I stedet for at sætte dig for at meditere i 20 minutter, så start med 2 min. Og byg stille og roligt på. Små trin gør det muligt for dig at tilpasse sig gradvist og er langt den bedste metode.

Fortæl andre om din nye vane. Sørg for at dine venner og din familie ved, at du er ved at opbygge en ny vane, så de kan støtte op omkring dig. Tag evt. kontakt til en coach eller mentor eller meld dig ind i en gruppe på Facebook, der deler samme interesse, så du kan blive inspireret og hjulpet til at lykkes.

Beslut dig for, hvornår du vil meditere. Hvornår du vil løbe den tur. Om det er til morgen, middag eller aften du vil supplere din mad med en gang salat. Sørg for at være på forkant og sæt det ind i din kalender og daglig planlægning.

Og husk – det er aldrig for sent at skabe nye vaner. Og glipper det en dag – så lad være med at falde i fælden om ’ at så kan det hele også bare være lige meget’. Op på hesten igen og tjek lige efter, om du følger de 5 skridt her – hvis ikke, så juster efter behov.

Del dette indlæg på de socialemedier

Se Flere Blog Indlæg​

Excel Xopslag – Xlookup

Excel Xopslag – Xlookup Excel er langt om længe kommet med en afløser for Lopslag – Vlookup. Fordenen ved den nye funktion er at den ikke indeholder de begrænsninger som tidligere kunne gøre det svært at anvende. Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og andet relevant. Så er du

Læs mere »
Work life balance

Work/Life Balance My A**

Work/Life Balance My A** Se videoen og bliv meget klogere. Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og andet relevant. Så er du sikker på at få den optimale løsning Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring 70

Læs mere »
upgradeit logo

Smarte Google søgeteknikker

smarte google søgeteknikker Du søger med sikkerhed på Google ,så hvorfor ikke få de bedste tips og tricks til at blive en sand mester til det. Med ganske få tricks kan du få meget bedre resultater og mere præcise resultater. Jeg viser dig også hvordan du søger på  en side

Læs mere »

Gør som over 8.000 andre

Få viden, værktøjer og tricks der gør din hverdag nemmere