Få mere ud af jeres IT-programmer

Uanset branche, så fylder IT mere og mere i hverdagen, men sørger vi for at klæde medarbejderne ordentligt på og løbende holde dem opdateret, så bidrager systemerne til både overblik, overskud og effektivitet. Er vi derimod af den overbevisning, at alle her i 2020 har et fint kendskab til IT, så vil vi ofte opleve frustrationer og uudnyttede ressourcer blandt medarbejderne.

Der kan nemlig syne langt fra kendskab til kompetence – men det behøver der bestemt ikke være.

Læs artiklen her og hør hvad blot et par enkelte timers ekspertundervisning frigav af tid og gjorde af forskel for medarbejderne hos VandCenter Syd.

At kurset så var med FVU tilskud, og at I kan få det samme, gør jo bare business casen endnu bedre.

Del dette indlæg på de socialemedier

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Læs flere indlæg

Coaching

Har du svært ved at ramme målet

Måske har du prøvet det før – sætte dig et mål og så ikke nå det? I så fald er du ikke den eneste. Undersøgelser viser nemlig at langt størstedelen af os opgiver allerede inden

Læs mere »
IT

Excel Xopslag – Xlookup

Excel er langt om længe kommet med en afløser for Lopslag – Vlookup. Fordenen ved den nye funktion er at den ikke indeholder de begrænsninger som tidligere kunne gøre det svært at anvende.

Læs mere »
IT

Hvordan bruger jeg skærmklip

Har du brug for at sende et billede af din skærm til IT eller sætte det ind i en guide du er ved at lave eller noget helt tredje, så er skærmklip virkeligt smart. Tjek

Læs mere »