Handelsvilkår

Ved handel på Upgradeit.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler, at du læser alle betingelserne igennem, inden du handler hos os. På denne måde får du svar på al praktisk information, og det vil mindske eventuelle uoverensstemmelser.

Betal med betalingskort via MobilePay.

Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro

Når du betaler med betalingskort, skal du indtaste følgende:

  • Kreditkortnummer (står på forsiden af kortet)
  • Udløbsdato (står på forsiden af kortet)
  • Kontrolcifre (tre cifre, som findes på bagsiden af kortet i underskriftsfeltet)
  • Kortholders navn (står på forsiden af kortet

Betalingen hæves først, når ordren er afsendt.

Kurset Effektiv rapport og opgaveskrivning i Word på e-learning er et digitalt produkt, hvorfor der ingen returret er, men du har naturligvis de lovbefalede to års reklamationsret.

Du har altid ret til at fortryde et køb, når du handler på shop.upgradeit.dk, og returretten løber fra den dag, hvor du modtager varen. Når du fortryder et køb, kan du returnere varen til os indenfor 14 dage, eller informere os på info@upgradeit.dk indenfor 14 dage om, at du ønsker at benytte dig af din returret. Når du skriver til os, skal du tydeligt angive, at du ønsker at benytte dig af returretten, og du skal sørge for at varen returneres til os indenfor 14 dage herefter. Dette gælder ikke ved e-learningsprodukter. Se nedenstående.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, force majeure og tastefejl. E-learningskurserne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Misbrug retsforfølges.

Copyright

Indholdet på websitet upgradeit.dk, herunder tekster, design, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Kopiering eller anden udnyttelse af indholdet på websitet , må kun ske efter skriftlig tilladelse fra ledelsen af upgradeit.dk. Uautoriseret brug af indholdet på websitet upgradeit.dk vil føre til retsforfølgelse.