Excel kurser – Skræddersyet til dig og virksomheden​

Excel kurser - skræddersyet til dig og virksomheden​

Vi hjælper dig sikkert i mål med dit projekt.

Begynder, udvidet, special, VBA, PowerPivot eller Power BI.

Vi har Excel kurser der bringer dig fra zero til hero, i hele landet, på alle niveauer.

0
Kursister
0
Forskellige Kurser
0 %
Tilfredshedsgaranti
0
Gennemførte Kurser

Drop matematikken og lad Excel klare opgaven for dig

Er du klar til at få nøglerne til et fantastisk univers? Med de rette værktøjer og et stærkt fundament bliver Excel kan være et fantastisk program, som kan simplificere mange forskellige opgaver for dig og virksomheden og derved gøre hverdagen lettere for alle. Vi tilbyder et Kursus som du vil give dig kendskab til mange områder i Excel. Kurset er tilrettelagt, så I får mest ud af dagen.

Vores kursister oplever ofte en af følgende 2 udfordringer.

Den anden er dem der aldrig rigtig er blevet fortrolige med Excel, men bruger det mere og mere og derfor kan opnå kvantespring i den måde de arbejder med Excel i deres dagligdag ved at blive klædt rigtigt på på et excel kursus.

Den anden gruppe er oftest dem der har arbejdet med Excel i mange år og bruger meget tid med programmet, men ofte er bedre til matematik end de er til Excel. Hvis det lyder som dig vil du opleve en helt ny verden når først de få de rigtige nøgler til Excels univers.

Det handler ikke om at være god til matematik men om at lade Excel gøre arbejdet og sørge for det du laver både er overskueligt, brugervenligt og gerne så automatiseret som overhovedet muligt. Med et solidt fundament står du stærkt når du står overfor din næste Excel opgave. Få tips og tricks kombineret med den rigtige forståelse for hvordan Excel “tænker” er du helt klar til at begive dig ind et fantastisk univers.

Excel til alle - uanset niveau og ønsker

Vi udbyder Excel kurser til alle formål. Så uanset om I vil lære at lægge to tal sammen, udføre rutineopgaver med hjælp af makroer eller måske at danne et overblik via PowerPivot, så kan I lære det på et af vores mange Excel kurser.

Selvom det kan lyde kompliceret at bruge Excel, så behøver det slet ikke være det. Hos Upgrade IT mener vi, at alle kan lære at bruge Excel, det gælder blot om at tilrettelægge Excel kurset så det stemmer overens med jeres erfaring og forventninger.

Derfor bruger vi altid god tid på at tilrettelægge kurset så I altid får højeste udbytte når I bestiller et Excel kursus hos os.

Lyder det som noget for jer så kontakt os og hør om de mange muligheder. Husk alle vores Excel kurser kan afholdes med tilskud.

Excel kursus for alle på alle niveauer

Hos UpgradeIT tilbyder vi blandt andet kurser i Excel for begyndere og mere rutinerede brugere. Vi har både VBA, PowerPivot og special-kurser. Har i specielle ønsker så kommer vi også gerne med et bud på en løsning til det. Det hele afhænger af jeres udgangspunkt og ønsker.

Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilgodeser vi altid jeres behov i planlægning af et Excel kursus. Vores kurser kan afholdes på flere forskellige måneder, alt efter hvad der passer jer bedst.

Virksomhedskurser: Hos jer

Saml nogle kolleger og tag på Excel kursus sammen. Her skræddersyer vi kurset til jer og tilpasser træningen så jeres udbytte bliver maksimalt. I går fra kurset med en masse nye værktøjer og kompetencer samt et kæmpe boost af energi.

Åbne kurser

Her har du mulighed for deltage på nogle af vores masterclasses som vi løbende afholder i hele landet. Vi har åbne kurser på alle niveauer så skriv eller ring til os og hør om de mange muligheder.

Blended Learning

Hos Upgrade IT får i altid både fysisk undervisning, omfattende kursusmaterialer og adgang til vores kæmpe online bibliotek. Det giver jer mulighed for at lære 24/7, og dykke ned i lige præcis de emner, som I står og ønsker mere information om. Det manglede da bare.

Excel kurser - Skræddersyet til dig og virksomheden​ 1

Hos Upgradeit har vi mere end 15 års erfaring med at formidle viden om Microsofts programmer, og vi gør det på en engagerende og anderledes måde, for at sikre vores kursister så stor et udbytte som muligt. Med over 10.000 gennemførte kurser, ved vi hvad der virker. Vi forventningsafstemmer altid med jeres behov, og med vores mange forskellige udbud af Excel kurser er vi derfor sikre på, at vi kan tilrettelægge et, som passer til netop jeres virksomhed.​

Excel kurser oversigt

Her finder du et udvalg af vores kurser i excel, hvis du er på jagt efter noget andet, så kontakt os så finder vi en løsning der passer til dig.

Interesseret i at høre mere?

NYHEDSBREV