Excel Kursus Online eller fysisk

Skræddersyet Excel kursus til dig eller virksomheden.

Vi hjælper dig sikkert i mål med dit Excel projekt. Uanset om det drejer sig om begynder, udvidet, special, VBA, Power Pivot eller Power BI.

Vi har Excel kurser, der bringer dig fra zero til hero, i hele landet, på alle niveauer.

Husk vi har prismatch på alle vore kurser.

FIRMA KURSER

Fra kr. 5.995 ,-

For op til 8 deltagere
ved fuld tilskud

1 til 1 KURSER

Fra kr. 4.995 ,-

Op til 2 deltagere
ved fuld tilskud

ONLINE KURSER

Fra kr. 1.995 ,-

Online med instruktør
ved fuld tilskud

Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og meget mere. Så er du sikker på at få den optimale løsning

EXCEL KURSUS OVERSIGT

Hos Upgrade IT har vi mere end 19 års erfaring med at formidle viden om Microsofts programmer, og vi gør det på en engagerende og anderledes måde, for at sikre vores kursister så stor et udbytte som muligt. Med over 10.000 gennemførte kurser, ved vi hvad der virker.

Vi forventningsafstemmer altid med jeres behov, og med vores mange forskellige udbud af Excel kurser er vi sikre på, at vi kan tilrettelægge et kursus, som passer til netop jeres virksomhed.

Excel kursus med garanti - uanset niveauer og ønsker

Vi tilbyder Excel kurser i alle afskygninger. Så uanset om du vil lære at lægge to tal sammen, udføre rutineopgaver med hjælp af makroer eller måske at danne dig et overblik via Power Query, så kan du lære det på et af vores mange Excel kurser.

Det kan virke kompliceret at bruge Excel, men det behøver det slet ikke at være. Hos UpgradeIT mener vi, at alle kan lære at bruge Excel, det gælder blot om at tilrettelægge Excel kurset, så det stemmer overens med dine erfaring og forventninger.

Derfor bruger vi altid god tid på at tilrettelægge kurset, så I får det  højeste udbytte når I bestiller et Excel kursus hos os.

Lyder det som noget for dig så kontakt os og hør om de mange muligheder. Alle vores Excel kurser kan afholdes med tilskud, som du kan læse meget mere om her.

Få et Excel kursus tilpasset til jeres virksomhed

Saml nogle kolleger og tag på Excel kursus sammen. Her skræddersyer vi kurset til jer og tilpasser træningen, så jeres udbytte bliver maksimalt. I går fra kurset med en masse nye værktøjer og kompetencer, samt et kæmpe boost af energi.

Vi har Excel kurser i hele landet

Her har du mulighed for deltage på nogle af vores masterclasses som vi løbende afholder i hele landet. Vi har online kurser på alle niveauer så skriv eller ring til os og hør om de mange muligheder.

Blended Learning, sørger for at dit Excel kursus bliver en succes for både virksomheden og dig

Hos Upgrade IT får i altid både fysisk undervisning, omfattende kursusmaterialer og gratis adgang til vores kæmpe online bibliotek. Det giver jer mulighed for at lære 24/7, og dykke ned i lige præcis de emner, som er relevante for jer.

Interesseret i at høre mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

FÅ 10% rabat på jeres første kursus

Ja tak - Jeg vil gerne have 10 % på mit første kursus

¨