Excel kursus - skræddersyet til dig eller virksomheden. i hele landet og på alle niveauer

Vi hjælper dig sikkert i mål med dit Excel projekt.

Begynder, udvidet, special, VBA, PowerPivot eller Power BI.

Vi har Excel kurser der bringer dig fra zero til hero på ingen tid,  med fokus på det vigtigste.

Vil du vide om Master Coach uddannelsen er noget for dig?Ring 70 205 285 og få mere information eller book en aftale.

For at sikre, at vi er det rette match, tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om uddannelsen er noget for dig.

+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

Drop matematikken og lad Excel klare opgaven for dig på dit niveau

Er du klar til at få nøglerne til et fantastisk univers? Med de rette værktøjer og et stærkt fundament bliver Excel et fantastisk program, som kan simplificere mange forskellige opgaver for både dig og virksomheden og derved gøre hverdagen lettere for alle. Vi tilbyder Excel kurser på alle niveauer, som giver dig kendskab til de mange funktioner Excel tilbyder. Kurserne tilrettelægges med fokus på udbytte og forståelse.

Vores kursister oplever ofte én af følgende 2 udfordringer.

Den første er dem der aldrig rigtig er blevet fortrolige med Excel, men bruger det mere og mere og derfor kan opnå kvantespring i den måde de arbejder med Excel på i deres dagligdag. Ved at blive klædt rigtigt på.

Den anden gruppe er oftest dem der har arbejdet med Excel i mange år og bruger meget tid med programmet, men ofte er bedre til matematik end de er til Excel. Hvis det lyder som dig vil du opleve en helt ny verden når først du få de rigtige nøgler til Excels univers.

Det handler ikke om at være god til matematik men om at lade Excel gøre arbejdet for dig og sørge for det du laver både er overskueligt, brugervenligt og gerne så automatiseret som overhovedet muligt. Med et solidt fundament står du stærkt, når du står overfor din næste Excel opgave. Tips og tricks kombineret med den rigtige forståelse for hvordan Excel “tænker”  sørger for at du er helt klar til at begive dig ind i Excels fantastisk univers.

Excel kursus til alle - uanset niveauer og ønsker

Vi tilbyder Excel kurser i alle afskygninger. Så uanset om du vil lære at lægge to tal sammen, udføre rutineopgaver med hjælp af makroer eller måske at danne dig et overblik via Power Query, så kan du lære det på et af vores mange Excel kurser.

Selvom det kan virke kompliceret at bruge Excel, så behøver det slet ikke være det. Hos Upgrade IT mener vi, at alle kan lære at bruge Excel, det gælder blot om at tilrettelægge Excel kurset så det stemmer overens med dine erfaring og forventninger.

Derfor bruger vi altid god tid på at tilrettelægge kurset så du får det  højeste udbytte når I bestiller et Excel kursus hos os.

Lyder det som noget for dig så kontakt os og hør om de mange muligheder. Husk alle vores Excel kurser kan afholdes med tilskud som du kan læse meget mere om her.

Excel kursus for alle på alle niveauer - Vores garanti: Tilfreds eller gratis

Hos UpgradeIT tilbyder vi blandt andet kurser i Excel for begyndere og mere rutinerede brugere. Vi har både VBA, PowerPivot og special-kurser. Har i specielle ønsker så kommer vi også gerne med et bud på en løsning til det. Det hele afhænger af jeres udgangspunkt og ønsker.

Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilgodeser vi altid jeres behov i planlægning af et Excel kursus. Vores kurser kan afholdes på flere forskellige måneder, alt efter hvad der passer jer bedst.

Virksomhedes Excel kurser tilpasses efter jeres ønsker

Saml nogle kolleger og tag på Excel kursus sammen. Her skræddersyer vi kurset til jer og tilpasser træningen så jeres udbytte bliver maksimalt. I går fra kurset med en masse nye værktøjer og kompetencer samt et kæmpe boost af energi.

Vi har åbne Excel kurser i hele landet

Her har du mulighed for deltage på nogle af vores masterclasses som vi løbende afholder i hele landet. Vi har åbne kurser på alle niveauer så skriv eller ring til os og hør om de mange muligheder.

Blended Learning, sørger for at et Excel kursus bliver en succes for både virksomheden og dig

Hos Upgrade IT får i altid både fysisk undervisning, omfattende kursusmaterialer og gratis adgang til vores kæmpe online bibliotek. Det giver jer mulighed for at lære 24/7, og dykke ned i lige præcis de emner, som er relevante for jer.

Hos Upgrade IT har vi mere end 17 års erfaring med at formidle viden om Microsofts programmer, og vi gør det på en engagerende og anderledes måde, for at sikre vores kursister så stor et udbytte som muligt. Med over 10.000 gennemførte kurser, ved vi hvad der virker. Vi forventningsafstemmer altid med jeres behov, og med vores mange forskellige udbud af Excel kurser er vi sikre på, at vi kan tilrettelægge et kursus, som passer til netop jeres virksomhed.

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev
Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.
kontakt john eller julie

Vi glæder os til at hjælpe dig!.

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.