Uddannelse & kurser er for vigtigt til at blive overladt til tilfældigheder

Hos UPGRADEIT er vi eksperter i at få høj trivsel, effektivitet og performance til at gå hånd i hånd.

Vi afholder kurser og efteruddannelser indenfor performance, effektivitet, ledelse og IT. Derudover tilbyder vi coachingforløb og trivselssamtaler til både medarbejdere og ledere.

På vores kurser kombinerer vi altid vores ekspertise og konkrete strategier med energi og praktiske øvelser. Formålet er at skabe et læringsmiljø, der motiverer og skaber de bedste resultater for virksomheden, hvilket også skinner tydeligt igennem på kurserne og tilbagemeldingerne

Hos Upgrade er vi vilde med online undervisning og den fleksibilitet, det giver. Vi er dog også fortalere for, at det ikke står alene.

Erfaringen viser os, at det er i kombinationen af både online og face-to-face undervisning, at engagement, energi og læring finder sted.

Alle vores kurser skræddersyes til deltagerne med udgangspunkt i målet, og vi tør derfor godt love, at det passer til jeres behov.

Vi tilbyder altid sparring, afklaring og opfølgning på alt hvad vi laver og med mulighed for økonomisk tilskud, så sikrer vi hos Upgrade en optimal løsning både udbyttemæssigt såvel som økonomisk.

LAD OS RÅDGIVE DIG OM MULIGHEDER, TILSKUD OG MEGET MERE. SÅ ER DU SIKKER PÅ AT FÅ DEN OPTIMALE LØSNING

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Gør som over 8.000 andre

Få viden, værktøjer og tricks der gør din hverdag nemmere