Kurser

Uddannelse er for vigtig til at blive overladt til tilfældigheder

"Hvis du som os tror på at ingen er ens og læring kræver forskellige virkemidler alt efter hvad du skal lære og hvem du er, så er vi det rette match. Vi har brugt over 15 år på at perfektionere vores læringsmetoder og skræddersyer alt hvad vi laver til den givne opgave.Ser du læring som en essentiel del af det at forløse medarbejdernes fulde potentiale  er UPGPRADEIT et sikkert match.Vil du have et konkret bud på, hvordan vi kan optimere jeres performance, sidder jeg klar til at give dig mit konkrete bud på, hvordan vi kan øge jeres bundlinje og samtidig skabe bedre trivsel."
kurser
John Andersson
Direktør

Hos UPGRADEIT er vi eksperter i at få høj trivsel, effektivitet og performance til at gå hånd i hånd.

Vi afholder kurser og efteruddannelser indenfor performance, effektivitet, ledelse og IT. Derudover tilbyder vi coachingforløb og trivselssamtaler til både medarbejdere og ledere.

På vores kurser kombinerer vi altid vores ekspertise og konkrete strategier med energi og praktiske øvelser. Formålet er at skabe et læringsmiljø, der motiverer og skaber de bedste resultater for virksomheden, hvilket også skinner tydeligt igennem på kurserne og tilbagemeldingerne.

Hos Upgrade er vi vilde med online undervisning og den fleksibilitet, det giver. Vi er dog også fortalere for, at det ikke står alene.

Erfaringen viser os, at det er i kombinationen af både online og face-to-face undervisning, at engagement, energi og læring finder sted.

Alle vores kurser skræddersyes til deltagerne med udgangspunkt i målet, og vi tør derfor godt love, at det passer til jeres behov.

Vi tilbyder altid sparring, afklaring og opfølgning på alt hvad vi laver og med mulighed for økonomisk tilskud, så sikrer vi hos Upgrade en optimal løsning både udbyttemæssigt såvel som økonomisk.

Kurser 1

Kurser vi Tilbyder

Performance

Når high performance og trivsel går hånd i hånd trives vi mentalt. Det giver både energi & overskud til at skabe resultater.

Effektivitet

Tag kontrollen tilbage over din hverdag og nå alle dine opgaver. Du lærer kunsten at sige fra uden at have dårlig samvittighed.

Ledelse

Vi giver dig en solid værktøjskasse, der sikrer, at du bliver i stand til at lede dig selv bedst muligt.

KONSULENT YDELSER​

Hos UPGRADEIT finder I en bred vifte af konsulentydelser, der tager afsæt i vores store ekspertise indenfor medarbejderudvikling samt IT.

Coaching

Coaching - Mentaltræning - Konkrete strategier - Bedre work-life balance - No bullshit strategier

IT & Office 365

Med de rigtige strategier og IT værktøjer bliver både dit overblik og overskud i hverdagen meget større.

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

NYHEDSBREV