UDDANNELSE ER FOR VIGTIG TIL AT BLIVE OVERLADT TIL TILFÆLDIGHEDER

Hvis du som os tror på at ingen er ens og læring kræver forskellige virkemidler alt efter hvad du skal lære og hvem du er, så er vi det rette match. Vi har brugt over 15 år på at perfektionere vores læringsmetoder og skræddersyer alt hvad vi laver til den givne opgave.

Ser du læring som en essentiel del af det at forløse medarbejdernes fulde potentiale  er UPGPRADEIT et sikkert match.

Vil du have et konkret bud på, hvordan vi kan optimere jeres performance, sidder jeg klar til at give dig mit konkrete bud på, hvordan vi kan øge jeres bundlinje og samtidig skabe bedre trivsel.

John Andersson
Direktør

VEJEN TIL SUCCES

vejen til success

PERFORMANCE

PERFORMANCE

Hele 500.000 danskere føler sig i dag udbrændte på jobbet, og WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Når vi arbejder med performance stiller vi skarpt på, hvad der skal til, for at vi trives mentalt og energimæssigt – hvordan vi løbende og vedvarende kan præstere på højt niveau samtidig med, at vi har det godt med os selv og ikke mindst hinanden.

Som mennesker er vi fra naturens side skabt med en fantastisk evne til at tilpasse os forandringer og skabe store resultater. Hos UPGRADEIT lærer vi jer at  fremelske dette potentiale og gøre det til den primære drivkræft i en kompleks og omskiftelig arbejdsdag, hvor der er en hårfin balance mellem engagement og stress.

Kurser der passer til dig​ 1

Personlig performance​

Vi lærer dig, hvordan du stiller skarpt på de vaner, der har indflydelse på din evne til at lede dig selv og opnå succes.

Præsentationsteknik

Er du interesseret i at styrke dine muligheder for at brænde igennem med dit budskab til forskellige målgrupper, så findes der en række effektive præsentationsteknikker og værktøjer, du kan benytte dig af.

Team performance

En stadig mere kompleks hverdag kræver af os, at vi som team spiller hinanden gode og lykkes sammen. Uanset hvor dygtig og hurtigløbende den enkelte medarbejder eller leder er, så er vi afhængige af en stærk samarbejdskultur og sammenhængskraft for at nå i mål med virksomhedens ambitioner.

Kunsten at kommunikere

Du får viden om og inspiration, der sætter dig i stand til at blive en motiverende og tillidsvækkende kommunikator.

EFFEKTIVITET

EFFEKTIVITET

Personlig effektivitet handler om de grundlæggende og tidløse principper for menneskelig effektivitet.

Du lærer, hvordan du prioriterer din tid & energi og holder fokus på dét, der er vigtigt – og ikke blot dét, der haster.

Du bliver ligeledes fortrolig med planlægnings teknikker og værktøjer, der hjælper dig med at automatisere dit arbejde og håndtere systemer og rutiner.

Kurser der passer til dig​ 2

PERSONLIG EFFEKTIVITET

Tag kontrollen tilbage over din hverdag og nå alle dine opgaver. Du lærer kunsten at sige fra uden at have dårlig samvittighed. Med indblik i de vaner, der lige nu styrer din effektivitet, så får du konkrete forslag til ændringer, som du kan implementere med det samme.

DET EFFEKTIVE TEAM

Udnyt potentialet og skab ekstraordinære resultater gennem effektive og homogene teams. I lærer at bruge jeres forskelligheder som en styrke til at nå målet hurtigere og med færre ressourcer.

PERSONPROFILER

Bliv klog på dig selv og andre og øg jeres performance. 

Viden om og indsigt i personprofiler er et af de stærkeste værktøjer, I kan have med i rygsækken. Med enkle midler kan jeres effektivitet øges markant.

Konkrete strategier og en større indsigt i, hvordan I kan anvende personprofiler konkret i dagligdagen bidrager uden tvivl til øget effektivitet. 

LEDELSE

LEDELSE

I Upgrade hjælper vi med at udvikle og styrke ledere og medarbejdere i deres lederskab.

Først når vi er i stand til at lede os selv, er vi også er i stand til at være kreative og innovative og opnå et højt niveau af personlig performance og præstation.

Det effektive personlige lederskab bygger på eksisterende styrker og fokuserer på intuitiv ledelse samt de holdnings- og adfærdsændringer, der er nødvendige for at klare det moderne arbejdsliv.

Kurser der passer til dig​ 3

Personligt lederskab

Personligt lederskab handler i høj grad om at tage ansvar for eget bidrag – både privat og professionelt. Gennem relevante strategier og øvelser får du en bredere og dybere forståelse af High performance kultur, pro-ativ adfærd og din mulighed for at påvirke teams og organisationer – uanset om du er leder eller medarbejder. Du får konkrete værktøjer med hjem, som du kan bruge ift. at bidrage til en sund arbejdskultur, hvor trivsel og resultater går hånd i hånd.

Lead your ship

‘The true measurement of leadership is influence. Nothing more. Nothing less.’ John C. Maxwell

Momentum

MOMENTUM er et unikt ledelsesforløb for dig, der er leder. Forløbet  er designet til at hjælpe dig med at udvikle større selvbevidsthed og viden om din personlige ledelsesidentitet, og hvordan denne bidrager til både personlig og faglig effektivitet og succes. Programmet tager afsæt i de 3 begreber; Insight, Impact og Influence og har fokus på at forbedre din professionelle praksis, og din evne til at lede dig selv og andre. Programmet efterlader dig med fornyet energi og selvindsigt samt en handlingsplan, der sikrer din fortsatte udvikling som leder.

COACHING

COACHING

Plads til udvikling og fordybelse.
I coachingen har vi fokus på det hele menneske – hvis du gerne vil skabe professionel succes af den langtidsholdbare slags, så kræver det, at du trives og udvikler dig både privat og professionelt.


Hos Upgrade hjælper vi dig med at skabe succes inden for de rammer og forventninger, du bliver mødt med. Vi hjælper dig til at få endnu større succes i det job, du allerede har, eller hjælper dig med at blive klar til at præstere på et højere niveau ved evt. nyt job/ansvarsområde.

Coaching billede

1-1 coaching

Coaching til den enkelte medarbejder/ leder. Klippekort på 5 eller 10 sessions. Gennem coaching giver vi dig konkrete strategier til at nå dine mål. Vi hjælper dig med at fjerne mentale blokeringer og skabe de adfærdsændringer, du har brug for, for at lykkes.

Team coaching

Der kan være forskellige grunde til at vælge teamcoaching; et ønske om at afdække og frisætte dit teams potentiale, en konkret opgaveløsning der kalder på et højere niveau af teamwork, hjælp til at tackle konflikter og styrke samarbejdet i teamet osv. Forskellighed i et team er forudsætningen for succes – og det er dét, vi skaber i samarbejde med teamet.

VIRKSOMHEDSPAKKE

Den attraktive arbejdsplads. Der kan være mange årsager til, at den enkelte medarbejder har brug for coaching. Sæt mental sundhed og udvikling højt på dagsordenen i din virksomhed ved at give alle medarbejdere mulighed for at få hjælp og sparring til at trives og udvikle sig, når behovet opstår.

Stress forløb

Kom tilbage på sporet og få værktøjer til at undgå at haven i stressede situationer.

Få hjælp før det går galt

IT & OFFICE 365

IT & OFFICE 365

Vi bruger mere og mere tid i samarbejde med IT systemer og mange syntes, at det tager alt for meget af deres tid. Derfor er vi dedikerede til at hjælpe med at få mest muligt ud af den investering, der allerede er foretaget i IT systemer. Med mere end 15 års erfaring i optimering af processer sikrer vi optimalt udbytte og en meget bedre workflow, som bringer arbejdsglæden og motivationen tilbage
Kurser der passer til dig​ 4

EXCEL KURSER

Vi hjælper dig sikkert i mål med dit projekt. Begynder, udvidet, special, VBA, PowerPivot eller Power BI. Vi har Excel kurser, der bringer dig fra zero til hero, i hele landet, på alle niveauer.

OUTLOOK KURSER

Med de rigtige Outlook strategier bliver både dit overblik og overskud i hverdagen meget større. Her ligger et kæmpe potentiale der kan frigive masser af tid og mentale ressourcer.

MICROSOFT TEAMS

Med Teams stræber Microsoft efter at skabe et mere åbent og digitalt miljø, der gør arbejdet synligt, integreret og tilgængeligt – på tværs af teamet – så alle kan forblive up to date med viden.

POWER BI

Skab en datadrevet kultur ved hjælp af business intelligence for alle. Reducer omkostninger, kompleksitet og sikkerheds- risici ved hjælp af en analyseplatform.

POWERPOINT KURSER

Drop kedelige PowerPoints og blive en sand mester i at få dine budskaber igennem med visuelle virkemidler og grundlæggende tricks til effektiv kommunikation.

WORD KURSER

Word er nok det program, der gemmer på flest overraskelser. Er du klar til at få en chok, så tag med på vores Word kursus og oplev de fantastiske funktioner programmet gemmer på. Vi garanterer, du bliver overrasket.

SHAREPOINT KURSER

SharePoint er den ultimative videndelings- og dokumentstyringsportal fra Microsoft.SharePoint er fundamentet i Office 365 og giver dig masser af muligheder for at gemme filer og oprette sites til dig og dit team.

PROJECT KURSER

Alle der har været en del af et projekt ved hvor lidt der skal til, før planen fejler.Vil du sidde i føresædet, når det gælder om at styre projekter, så er Microsoft Projekt oplagt at blive fortrolig med. Mulighederne er uanede og rapporteringen fantastisk.

ACCESS KURSER

Database er grundlaget for al data og derfor en vigtig disciplin at beherske. Bliv en sand mester i at strukturere dine data og lav forespørgsler, der skaber maksimal værdi.

IT SIKKERHEDS KURSER

Sæt IT sikkerhed på dagsordenen på en spændende og inspirerende måde. Giv jeres medarbejdere et stærkt fundament at stå på og undgå ubehagelige overraskelser. Jeres IT afdeling vil elske jer for det. Husk medarbejderen er altid det svageste led, når det kommer til IT sikkerhed.

KONSULENT HJÆLP

Få vores bud på, hvordan I kan optimere og spare masser af tid og ressourcer, ved at sætte strøm til mange af de daglige processer. Vi garanterer, at I vil blive overraskede over, hvor stort potentialet er. 

DET STORE IT OVERBLIK

Synes I også, at det er uoverskueligt med alle de IT programmer, der findes alene i Microsofts Office pakken? Så få syn for sagen, når vi guider jer igennem de forskellige muligheder og faldgrupper, der er i dag.

KONSULENT YDELSER

KONSULENT YDELSER

Hos UPGRADEIT finder I en bred vifte af konsulentydelser, der tager afsæt i vores store ekspertise indenfor medarbejderudvikling samt IT.

 Eksempler på projekter vi har løst:

  • Kundeløsning for Bella Center Hospitality Group, som hjalp dem til at lave bedre og hurtigere tilbud på skiltning på under messer.
  • Budgettering af alle forestilling på Aarhus Teater. Forestillinger oprettes nemt og konsolideres i et samlet budget skema.
  • Varmegenvindings beregning til brug for Verdos kunder til vurdering af rentabilitet ved genindvinding af overskudsvarme.
  • Makro til afstemning af månedsregnskab hos Fællesorganisationens Boligforening
  • Automatisk oprettelse af budget præsentationer i PowerPoint direkte fra Excel

Du kan læse mere om vores kunder og cases her

Har I har brug for sparring, så tøv ikke med at kontakte os for en uformel dialog om jeres projekt.

konsulent ydelser

MEDARBEJDER- OG LEDERUDVIKLING

Interim ledelse

Udvikling og implementering af internt uddannelsesprogram for ledere og medarbejdere

Rekruttering og on-boarding

Rådgivning i forbindelse med organisationsændringer

AUTOMATISERING AF PROCESSER

Vi har hjulpet mange kunder med at optimere deres IT-processer, og dermed frigjort masser af tid til mere værdiskabende arbejde.

Kontakt mig for mere information