Kurser

Uddannelse er for vigtig til at
blive overladt til tilfældigheder

Hos UPGRADEIT er vi eksperter i at få høj trivsel, effektivitet og performance til at gå hånd i hånd.

Vi afholder kurser og efteruddannelser indenfor performance, effektivitet, ledelse og IT. Derudover tilbyder vi coachingforløb og trivselssamtaler til både medarbejdere og ledere.

På vores kurser kombinerer vi altid vores ekspertise og konkrete strategier med energi og praktiske øvelser. Formålet er at skabe et læringsmiljø, der motiverer og skaber de bedste resultater for virksomheden, hvilket også skinner tydeligt igennem på kurserne og tilbagemeldingerne.

Hos Upgrade er vi vilde med online undervisning og den fleksibilitet, det giver. Vi er dog også fortalere for, at det ikke står alene.

Erfaringen viser os, at det er i kombinationen af både online og face-to-face undervisning, at engagement, energi og læring finder sted.

Alle vores kurser skræddersyes til deltagerne med udgangspunkt i målet, og vi tør derfor godt love, at det passer til jeres behov.

Vi tilbyder altid sparring, afklaring og opfølgning på alt hvad vi laver og med mulighed for økonomisk tilskud, så sikrer vi hos Upgrade en optimal løsning både udbyttemæssigt såvel som økonomisk.

Kurser 1
Afspil video
Kurser vi Tilbyder

Performance

Når high performance og trivsel går hånd i hånd trives vi mentalt. Det giver både energi & overskud til at skabe resultater.

Effektivitet

Tag kontrollen tilbage over din hverdag og nå alle dine opgaver. Du lærer kunsten at sige fra uden at have dårlig samvittighed.

Ledelse

Vi giver dig en solid værktøjskasse, der sikrer, at du bliver i stand til at lede dig selv bedst muligt.

KONSULENT YDELSER​

Hos UPGRADEIT finder I en bred vifte af konsulentydelser, der tager afsæt i vores store ekspertise indenfor medarbejderudvikling samt IT.

Coaching

Coaching - Mentaltræning - Konkrete strategier - Bedre work-life balance - No bullshit strategier

IT & Office 365

Med de rigtige strategier og IT værktøjer bliver både dit overblik og overskud i hverdagen meget større.

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

NYHEDSBREV