Microsoft Teams

Microsoft Teams - Det Nye Sort

Skal du med på vognen, for Microsoft har med Microsoft Teams sat alle sejl til for at ændre den måde vi arbejder sammen på.

Teams er bygget, fordi vi ser både en stor mulighed og en enorm ændring i, hvordan mennesker og teams får arbejde udført. Teams er nu mere smidige og organisatoriske strukturer og mere flade for at holde kommunikation og information flydende. 

Med Teams stræber Microsoft efter at skabe et mere åbent og digitalt miljø, der gør arbejdet synligt, integreret og tilgængeligt – på tværs af teamet – så alle kan forblive up to date med viden.

0
Kursister
0
Forskellige Kurser
0 %
Tilfredshedsgaranti
0
Gennemførte Kurser

Chat til dit team

Først og fremmest giver Microsoft Teams en moderne samtaleoplevelse. Microsoft Teams understøtter ikke kun team chats, men også private chats for at holde alle engagerede.

Holdsamtaler er som standard synlige for hele teamet, men der er selvfølgelig muligheden for private diskussioner. Skype er dybt integreret, så teamet kan deltage i tale- og videokonferencer. Og alle kan tilføje personlighed til deres digitale arbejdsområde med emojis, klistermærker, GIF’er og brugerdefinerede memes for at gøre det til deres helt eget.

Et knudepunkt for teamwork

Microsoft Teams har den fulde bredde og dybde af Office 365 for at give et ægte knudepunkt for teamwork. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI og Delve er alle indbygget i Microsoft Teams, så folk har alle de oplysninger og værktøjer, de har brug for ved hånden.

Støttet af Microsoft Graph, dukker intelligente tjenester op i hele arbejdsområdet for at hjælpe med relevant information og deling.

Microsoft Teams er også bygget på Office 365 Grupper – Microsofts medlemskabstjeneste på tværs af applikationer, der gør det nemt for folk at flytte naturligt fra et samarbejdsværktøj til et andet

Kan Tilpasses til Hvert Team

Da alle Teams er unikke, har Microsoft investeret meget i måder, hvorpå folk kan tilpasse deres arbejdsområde, med rige udvidelses muligheder og  åbne API’er. 

For eksempel giver faneblade hurtig adgang til ofte anvendte dokumenter og cloud tjenester. Microsoft Teams deler også den samme Connector-model som Exchange og leverer underretninger og opdateringer fra tredjeparts tjenester som Twitter eller GitHub.

Desuden inkluderer Teams fuld support til Microsofts Bot Framework for at bringe intelligente services fra første og tredjeparts leverandører ind i dit teammiljø.

Hvad Giver et Microsoft Teams Kursus?

Udbyte

 • Forståelse for hvad Teams platformen er
 • Gennemgang af de forskellige funktioner
 • Bliv fortrolig med chat, møder, noter og fildeling
 • Kunne indsætte forskelligt indhold
 • Søg og du skal finde
 • Del og notificer andre
 • Arbejde på tværs i teams og projekter

Indhold

 • At oprette teams og kanaler efter behov
 • At kende de muligheder programmet tilbyder
 • At kunne dele og søge information nemt
 • At arbejde effektivt som team
 • At lære genveje til det er virkelig gør en forskel

Form

Formen indebærer dels oplæg fra underviser med teknikker, redskaber og metoder, men kurset kendetegnes også ved stor deltagerinvolvering og personlig coaching.

Microsoft Teams Kursus

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

NYHEDSBREV