Hvor stærke relationer har du til dine medarbejdere

Faktum er, at mange ledere er udfordrede af at bygge gode relationer til ALLE medarbejdere. Nogle connecter vi mere naturligt med end andre, og det har naturligvis en betydning for det følgeskab, du formår at skabe – og dermed også organisationens performanceniveau og resultater.

I videoen deler jeg 4 spørgsmål, som du kan bruge til at kortlægge, hvor stærk din relation er til hver enkelt medarbejder.

1. Step er nemlig at blive bevidst om det.

Vil du vide om Master Coach uddannelsen er noget for dig?Ring 70 205 285 og få mere information eller book en aftale.

For at sikre, at vi er det rette match, tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om uddannelsen er noget for dig.

Del dette indlæg på de socialemedier

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email

Se Flere Blog Indlæg​

Hvor stærke relationer har du til dine medarbejdere 1

Få mere ud af jeres IT-programmer

Få mere ud af jeres IT-programmer Uanset branche, så fylder IT mere og mere i hverdagen, men sørger vi for at klæde medarbejderne ordentligt på og løbende holde dem opdateret, så bidrager systemerne til både overblik, overskud og effektivitet. Er vi derimod af den overbevisning, at alle her i 2020

Læs mere »
Hvor stærke relationer har du til dine medarbejdere 2

Hvordan bruger jeg skærmklip

Hvordan bruger jeg skærmklip Har du brug for at sende et billede af din skærm til IT eller sætte det ind i en guide du er ved at lave eller noget helt tredje, så er skærmklip virkeligt smart. Tjek det ud, du få helt sikket brug for det en dag. 

Læs mere »
Hvor stærke relationer har du til dine medarbejdere 3

Modstand fra medarbejderne?

Modstand fra medarbejderne? Hvad kan det være tegn på? Og hvad har det 4. F med det hele at gøre? Kunne du tænke dig at få et uforpligtede tilbud? For at sikre, at vi er det rette match, tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan

Læs mere »
kontakt john eller julie

Vi glæder os til at hjælpe dig!.

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.