fbpx

Office 365 kurser

Med de rigtige strategier og IT værktøjer bliver både dit overblik og overskud i hverdagen meget større

Vi bruger mere og mere tid i samarbejde med IT systemer og mange syntes, at det tager alt for meget af deres tid. Derfor er vi dedikerede til at hjælpe med at få mest muligt ud af den investering, der allerede er foretaget i IT systemer. Med mere end 15 års erfaring i optimering af processer sikrer vi optimalt udbytte og en meget bedre IT og Office 365 workflow, som bringer arbejdsglæden og motivationen tilbage.

Vil du vide om Master Coach uddannelsen er noget for dig?Ring 70 205 285 og få mere information eller book en aftale.

For at sikre, at vi er det rette match, tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om uddannelsen er noget for dig.

it-office-kurser-excel

Excel Kurser

Vi hjælper dig sikkert i mål med dit projekt. Begynder, udvidet, special, VBA, PowerPivot eller Power BI. Vi har Excel kurser, der bringer dig fra zero til hero, i hele landet, på alle niveauer.

it-office-kurser-outlook

Outlook Kurser

Med de rigtige Outlook strategier bliver både dit overblik og overskud i hverdagen meget større. Her ligger et kæmpe potentiale der kan frigive masser af tid og mentale ressourcer.

it-office-kurser-teams

Microsoft Teams

Med Teams stræber Microsoft efter at skabe et mere åbent og digitalt miljø, der gør arbejdet synligt, integreret og tilgængeligt – på tværs af teamet – så alle kan forblive up to date med viden.

it-office-kurser-powerbi

Power Bi

Skab en datadrevet kultur ved hjælp af business intelligence for alle. Reducer omkostninger, kompleksitet og sikkerheds- risici ved hjælp af en analyseplatform.

it-office-kurser-powerpoint

PowerPoint Kurser

Drop kedelige PowerPoints og blive en sand mester i at få dine budskaber igennem med visuelle virkemidler og grundlæggende tricks til effektiv kommunikation.

it-office-kurser-word

Word Kurser

Word er nok det program, der gemmer på flest overraskelser. Er du klar til at få en chok, så tag med på vores Word kursus og oplev de fantastiske funktioner programmet gemmer på. Vi garanterer, du bliver overrasket.

it-office-kurser-sharepoint

Sharepoint Kurser

SharePoint er den ultimative videndelings- og dokumentstyringsportal fra Microsoft. SharePoint er fundamentet i Office 365 og giver dig masser af muligheder for at gemme filer og oprette sites til dig og dit team.

it-office-kurser-project

Project Kurser

Alle der har været en del af et projekt ved hvor lidt der skal til, før planen fejler. Vil du sidde i førersædet, når det gælder om at styre projekter, så er Microsoft Projekt oplagt at blive fortrolig med. Mulighederne er uanede og rapporteringen fantastisk.

it-office-kurser-access

Access Kurser

Database er grundlaget for al data og derfor en vigtig disciplin at beherske. Bliv en sand mester i at strukturere dine data og lav forespørgsler, der skaber maksimal værdi.

IT Sikkerheds Kurser

Sæt IT sikkerhed på dagsordenen på en spændende og inspirerende måde. Giv jeres medarbejdere et stærkt fundament at stå på og undgå ubehagelige overraskelser. Jeres IT afdeling vil elske jer for det. Husk medarbejderen er altid det svageste led, når det kommer til IT sikkerhed.

Konsulent Hjælp

Få vores bud på, hvordan I kan optimere og spare masser af tid og ressourcer, ved at sætte strøm til mange af de daglige processer. Vi garanterer, at I vil blive overraskede over, hvor stort potentialet er.

Det Store IT Overblik

Synes I også, at det er uoverskueligt med alle de IT programmer, der findes alene i Microsofts Office pakken? Så få syn for sagen, når vi guider jer igennem de forskellige muligheder og faldgrupper, der er i dag.

Præsentationsteknik

Er du interesseret i at styrke dine muligheder for at brænde igennem med dit budskab til de forskellige målgrupper, så findes der en række effektive præsentationsteknikker og –værktøjer, du kan benytte dig af.

Hos UPGRADEIT finder I en bred vifte af konsulentydelser

Vi tager afsæt i vores stores ekspertise indenfor medarbejderudvikling samt it.

Eksempler på projekter vi har løst:

 • Kundeløsning for Bella Center Hospitality Group, som hjalp dem til at lave bedre og hurtigere tilbud på skiltning på under messer.
 • Budgettering af alle forestilling på Aarhus Teater. Forestillinger oprettes nemt og konsolideres i et samlet budget skema.
 • Varmegenvindings beregning til brug for Verdos kunder til vurdering af rentabilitet ved genindvinding af overskudsvarme.
 • Makro til afstemning af månedsregnskab hos Fællesorganisationens Boligforening
 • Automatisk oprettelse af budget præsentationer i PowerPoint direkte fra Excel

Du kan læse mere om vores kunder og cases her.

Har I har brug for sparring, så tøv ikke med at kontakte os for en uformel dialog om jeres projekt.

KONSULENTYDELSER - Medarbejder- og Lederudvikling

 • Interim ledelse
 • Udvikling og implementering af internt uddannelsesprogram for ledere og medarbejdere
 • Rekruttering og on-boarding
 • Rådgivning i forbindelse med organisationsændringer
 • It vejledning og opsætning
 • Powerautomate og programmering af hjemmesider

KONSULENTYDELSER for Automatisering af Processer

Vi har hjulpet mange kunder med at optimere deres IT-processer, og dermed frigjort masser af tid til mere værdiskabende arbejde.

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev
Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

Få mere inspiration på vores blog

Office 365 kurser 1
IT

Gratis Excel kalender

Download vores Gratis Excel kalender for 2021 kommer snart Vi du læse flere af vores spændende blog indlæg Vi har masser af værdifuld viden vi

Læs mere »
kontakt john eller julie

Vi glæder os til at hjælpe dig!.

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.