fbpx

Excel konsulenter

Har i brug for sparring til et Excel projekt stiller vi gerne med både råd, knowhow og erfaringer der kan hjælpe jer videre mod målet.

Vi har nogle af Danmarks dygtigste Excel konsulenter som forstår at udvikle løsninger der fungere både for virksomheden og for slutbrugerene.

Vil du vide om Master Coach uddannelsen er noget for dig?Ring 70 205 285 og få mere information eller book en aftale.

For at sikre, at vi er det rette match, tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om uddannelsen er noget for dig.

+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

Informationer om Excel konsulent ydelser

Excel kan alt:

Hvis du spørger vores Excel konsulenter siger de at alt kan lade sig gøre i Excel. Så hvad venter du på?<br>Har du en ide til noget der kunne gøres nemmere og smartere ved at lade Excel gøre arbejdet så kontakt os og få vores bud på hvordan det kan løses.<br>Vi har erfaring fra mange forskellige brancher og endnu flere forskellige projekter og giver gerne kvalificeret sparring i forhold til dit projekt.

Der er masser af tid at spare ved at udnytte alle mulighederne i Excel og herudover kan mange trivielle rutine opgaver ofte løses ved at automatisere det i Excel.

Eksempler på Excel projekter vi har løst:
  • Kundeløsning for Bella Center Hospitality Group som hjælper dem til at lave bedre og hurtigere tilbud på skiltning på under messer.
  • Budgettering af alle forestilling på Aarhus Teater. Forestillinger oprettes nemt og konsolideres i et samlet budget skema.
  • Varmegenvindings beregning til brug for Verdos kunder for vurdering af rentabilitet ved  genindvending af overskudsvarme.
  • Makro til afstemning af månedregnskab hos Fællesorganisationens Boligforening
  • Samkørsel af lagerafstemning hos Eldorado

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev
Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.
kontakt john eller julie

Vi glæder os til at hjælpe dig!.

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.