GRATIS WEBINAR OM PERSONLIG EFFEKTIVITET

På vores 30 minutters webinar om personlig effektivitet får du nøglen til at opnå mere med mindre, uanset om det handler om karriere, personlig udvikling eller livskvalitet.

På 30 minutter får du:

  • Effektive teknikker til at undgå tidsspilde.
  • Effektiv brug af mail, kalender og opgaver.
  • Effektiv metode til at nå dine opgaver.


Det hele præsenteres af John Andersson, CEO og MBA som de sidste 20 år hjulpet menneske og virksomheder med at effektivisere.

Fra de efterhånden over 400 kursister hos os, lyder en typisk tilbagemelding: Jeg vil bare udtrykke min store begejstring for dette kursus og i særdeleshed Johns måde at undervise på. Det var super godt, inspirerende og utroligt morsomt. Jeg har fået enormt meget med mig.

Karina Lauridsen, Kommunikations- og marketingchef, Boligkontoret Danmark

UPGRADE tog os med på en rejse i det personlige lederskab, og Julie faciliterede på aller bedste vis. Julie er imødekommende, tilstedeværende og kompetent med en fin fin humor og et stort glimt i øjet. Formår at få alle til at bidrage.

Connie Mikkelsen, Afdelingsleder, EUC Sjælland

… kompetente undervisere - professionelt med et tvist af hygge og sjov. Kun rosende ord om kurset som helhed.

Vita Riis Pedersen, IT koordinator, SK Forsyning A/S

På alle niveauer formår Upgrade at ramme plet. Vil du gerne opleve spændende og anderledes kurser? Så er du i sikre hænder hos UPGRADE.

Jonas Schultz Thygesen, Afdelingsleder Jura & Forhandling og HR, Haderslev Kommune

UPGRADE har en særlig evne til at engagere, begejstre og involvere vores medarbejdere. Det er lige det, vi har ledt efter.

Per Lausen, Adm. direktør / CEO, Eldorado A/S

Previous slide
Next slide