HVEM ER VI?

Upgrade IT blev grundlagt for mere end 15 år siden af John Andersson.

Den klare opgave var at lave kurser og efteruddannelser, der sikrede et reelt kompetenceløft og kunne anvendes direkte i deltagerens hverdag.

Deltagernes begejstring og oplevelse af værdi er fortsat dét, der skaber varige resultater – hvilket har skabt et godt ry i en stor og seriøs kundekreds.

I dag drives Upgrade af John Andersson & Julie Dalberg, der begge underviser på flere af kurserne.

JOHN ANDERSSON

John Andersson, MBA, performance coach og ekspert i effektivisering har gennem de seneste 17 år hjulpet organisationer med at øge bundlinjen gennem et skarpt fokus på performance og effektivitet.

John har med mere end 2.500 afholdte kurser i erhvervslivet en bred indsigt i, hvad der motiverer mennesker og reelt skaber forandringerne i organisationer i praksis.

JULIE DALBERG

Julie Dalberg har, med en baggrund som leder og + 15 års undervisningserfaring, arbejdet hands on med social- og psykologisk kapital samt ledelse og præstationer – alt sammen med fokus på at få high performance & trivsel til at gå hånd i hånd og skabe tydelige resultater. 

Julie ved, hvad der driver mennesker og giver dem modet til at turde mere.

Gennem kurser, workshops og coaching hjælper Julie mennesker til at se og forløse deres fulde potentiale og viser vejen til et mere harmonisk arbejds- og privatliv med udgangspunkt i mental sundhed og personligt lederskab.

Målgruppe

Vores kunder er private og offentlige – store som små.
Vi arbejder med alle niveauer i virksomheden og for alle slags virksomheder. Vi har kurser for alle typer medarbejdere.

Kurserne afholdes både som åbne kurser, for teams, afdelinger og hele virksomheder, og kan afholdes både online og on-site.

Vi gør os umage

Ingen forkromede missioner og abstrakte visioner. I stedet gør vi os umage og garanterer, at undervisningen bliver leveret med høj grad af know-how, deltagerinvolvering & energi.

Vi gør vores bedste for, at alt er i bedste kvalitet. Uanset om det handler om forberedelsen, kursusindholdet, kursusmaterialet eller opfølgningen på forløbet.

Bedst når det gælder

Vi siger kun ja til opgaver, hvis opgaven er indenfor vores kompetenceområder, og vi er de bedste til opgaven. Når vi laver et kursus skal det give mening, kunne bruges og være udført af den bedste underviser i den bedste kvalitet.

Det er også derfor vi altid har: No cure = No pay.
Lever kurset ikke op til Jeres forventninger er det gratis.