Gør som 55.000 andre, bliv effektive sammen

Vælg et virksomhedskursus hos Upgrade IT og få skræddersyet et forløb der passer til både medarbejdere og virksomhed. Det er noget der kan ses på bundlinjen.

Når I vælger et virksomhedskursus, får i blandt andet følgende fordele:

 • Gratis uddannelsesafklaring af medarbejdere for optimalt udbytte og holdsammensætning
 • Mulighed for tilskud fra FVU, AMU og kompetencefonde
 • Tilpasset undervisning
 • Afholdt hos jer på virksomheden
 • Niveau inddelte hold
 • Trykt kursusmateriale der understøtter jeres læringsmål
 • Adgang til Upgrade IT Academy online univers, med 100-vis af instruktionsvideoer
 • Adgang til lukket Facebook community
 • Evaluering og effektmåling
 • IT udstyr i kan låne under kursusforløbet
 • Dansk eller engelsk sproget undervisning
 • Support
 • No cure – No pay samt pris garanti

Vi har som de eneste: No cure – No pay, på alle vore forløb.

Det er vores måde at give jer garanti for et udbytte ud over det sædvanlige.

Ene-undervisning

Har du brug for at opkvalificere specifikke kompetencer hos en eller flere medarbejdere, tilbyder Upgrade IT også ene-undervisning som tager udgangspunkt i den enkeltes behov.

Floor-walking

Få at få det optimale udbytte af jeres kursus har I mulighed for efterfølgende at få hjælp direkte på den enkeltes arbejdsplads. Vi tager de enkelte medarbejderes vaner og rutiner under kærlig behandling og svarer på de spørgsmål der måtte være. Her er tale om individuel hjælp på 1. klasse.

Gratis uddannelsesafklaring

Få testet jeres kompetencer før I beslutter jer for om i har brug for et kompetenceløft. Hos UpgradeIT tilbyder vi helt omkostningsneutralt at afdække jeres nuværende kompetencer og afdække et eventuelt kompetencegab. Afklaringen tager 15 minutter pr. deltager og foregår hos jer. Afklaringen er omkostningsneutralt og i modtager en rapport der giver jer indblik i jeres nuværende niveau.

Tilskud

Hos UpgradeIT har i mulighed for at opnå tilskud til alle vores kurser. Vi kan tilbyde både FVU og AMU såvel som kompetencefonde.
Regeringen har afsat store puljer til opkvalificering af medarbejdere, så hvorfor ikke få del i de mange midler der venter.

Du kan læse mere om tilskud og økonomi her: https://upgradeit.dk/tilskud-og-oekonomi/

Gratis inspirationsseminar

Se de mange muligheder jeres it-løsning tilbyder og bliv inspireret til en større udnyttelse af potentialet. Lad Upgrade it komme forbi jeres næste møde og hør om alle mulighederne.

Blended learning

Hvorfor ikke vælge det bedste fra 2 verdner og sikre maksimalt udbytte af jeres læring. På vores blended learning forløb får deltageren både on-site træning og adgang til vores 100 via af træningsvideoer som understøtter det lærte.

Ved at kombinere både on-site og online undervisning opnår i optimal læring for alle.

Skræddersyet undervisning

Alle vores kurser tilpasses for optimalt udbytte og indlæring

Vi tror ikke på at alle passer ind i en bestemt kasse og derfor skræddersyer vi altid vores forløb
Ofte viser det sig at det deltagerne troede de gerne ville vide måske slet ikke er det der giver størst værdig i dagligdagen. Derfor indgår vi altid i en dialog samtidig med vi viser løsninger i relation til det ønskede

Seminarer

Hos UpgradeIT har i muligheden for at bestille seminarer som kursusform. Vores seminarer holdes som foredrag eller en præsentation, der leveres til et større eller mindre publikum omkring et bestemt emne. Under seminaret giver vi et oplæg til og diskuterer et bestemt emne. Der opfordres til at kursisterne deltager aktivt.

Workshops

På vores workshops samler vi et mindre hold og arbejder intensivt på specifikke opgaver. Når dagen er omme, har deltageren fået arbejdet målrettet på løsninger og fået nye værktøjer til løsning af deres udfordringer.

Webinarer

På vores webinarer udvælger vi relevante emner og går i dybden med hvordan du kan udnytte det fulde potentiale. Tag med og bliv inspireret til at arbejde anderledes og få en mere effektiv hverdag.

Skabelonudvikling

Har i specifikke opgaver i ønsker hjælp til, så kontakt os og hør om mulighederne.

Her kan du læse mere om nogle af de opgaver vi har løst:

Konsulenthjælp

Har i brug for sparring omkring udnyttelsen af jeres nuværende IT-setup eller ønsker i at sætte strøm til nogle af jeres processer, så tag UpgradeIT med på råd og få den helt rigtige løsning. Vi har masser af kontakter i IT-branchen og giver gerne gode råd.

Kurser på Engelsk

Har i engelsk som koncernsprog eller engelsksprogede medarbejder kan vi naturligvis afholde alle vores kurser på engelsk.

E-learning

I har mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere adgang til 100 vis af spændende instruktions videoer, hvor de kan lære om et specifikt emne eller følge hele forløb fra begyndet til ekspert. Vi tilbyder online træning i mange forskellige programmer.

Du kan se dem alle her: https://upgradeit.dk/course-category/office/

Coaching

Hos UpgradeIT har vi også certificerede coaches som kan hjælpe jer. Vi har blandt andet stress coaching, mentaltræning og performance coaching som specialer.