Excel grundlæggende er for dig der vil lære det rigtigt første gang

Hvis du ikke har den store erfarign med Excel er dette kursus det helt rigtige sted at starte.
Du får et stærkt fundament at stå på i din fremtidige Excel rejse.
+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

5/5
Jeg var helt grøn i Excel, men hold da op hvor er det blevet smart nu. Utroligt hvad det program kan.
Morten Hansen
Deltager
5/5
Selv om jeg har brugt Excel lidt i mit tidligere job, gav dette kursus mig et kæmpe løft. Kurset kan i den grad anbefales.
Julie Bjerregaard
Chef
5/5
Jeg tror jeg allerede nu har overhalet mine kolleger der har brugt Excel i mange år. Total fedt.
Bruno Boysen
ODIN DK Holding A/S
Du kan læse meget mere om hvad Microsoft Teams er her

Microsoft Teams er bygget, fordi vi ser både en stor mulighed og en enorm ændring i, hvordan mennesker og teams får arbejde udført. Teams er nu mere smidige og organisatoriske strukturer og mere flade for at holde kommunikation og information flydende. Med Microsoft Teams stræber Microsoft efter at skabe et mere åbent og digitalt miljø, der gør arbejdet synligt, integreret og tilgængeligt – på tværs af teamet – så alle kan forblive up to date med viden.

Chat til dit team

Først og fremmest giver Microsoft Teams en moderne samtaleoplevelse. Microsoft Teams understøtter ikke kun vedvarende, men også private chats for at holde alle engagerede. Holdsamtaler er som standard synlige for hele teamet, men der er selvfølgelig muligheden for private diskussioner. Skype er dybt integreret, så teamet kan deltage i tale- og videokonferencer. Og alle kan tilføje personlighed til deres digitale arbejdsområde med emojis, klistermærker, GIF’er og brugerdefinerede memes for at gøre det til deres helt eget.

Et knudepunkt for teamwork

For det andet samler Microsoft Teams den fulde bredde og dybde af Office 365 for at give et ægte knudepunkt for teamwork. Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI og Delve er alle indbygget i Microsoft Teams, så folk har alle de oplysninger og værktøjer, de har brug for ved hånden. Støttet af Microsoft Graph, dukker intelligente tjenester op i hele arbejdsområdet for at hjælpe med relevant information og deling. Microsoft Teams er også bygget på Office 365 Grupper – Microsofts medlemskabstjeneste på tværs af applikationer, der gør det nemt for folk at flytte naturligt fra et samarbejdsværktøj til et andet Kan tilpasses til hvert Team For det tredje, da alle Teams er unikke, har vi investeret meget i måder, hvorpå folk kan tilpasse deres arbejdsområde, med rige udvidelses muligheder og med åbne API’er. For eksempel giver faneblad hurtig adgang til ofte anvendte dokumenter og skytjenester. Microsoft Teams deler også den samme Connector-model som Exchange og leverer underretninger og opdateringer fra tredjeparts tjenester som Twitter eller GitHub. Desuden inkluderer Teams fuld support til Microsofts Bot Framework for at bringe intelligente services fra første og tredjeparts leverandører ind i dit teammiljø.

Microsoft Teams - Samarbejde på den smarte måde

Chat, Connect & Create

Teams er Microsoft største satsning i mange år og de ser programmet som rygraden i måden vi kommer til at samarbejde i fremtiden.

Hvis i vil være på forkant med den nyeste måde at kommunikere på er Microsoft Teams det helt rigtige valg. 

Har i brug for at samarbejde som teams, nemt kunne dele information og samarbejde om forskellige projekter er Teams det helt rigtige valg.

 

På kurset gennemgår vi alle de muligheder Teams  har.

Vi arbejder med følgende:

Oprettelse af Teams

Brug af chatfunktionen

Samarbejde omkring dokumenter og opgaver

Opkalds mulighederne

Dokument håndtering

Integration med andre programmer

Kurset er for dig, der ønsker at lære Microsoft Teams. Der kræves ingen specielle forudsætninger.

Indhold:

• Forståelse for hvad Teams platformen er
• Gennemgang af de forskellige funktioner
• Bliv fortrolig med chat, møder, noter og fildeling
• Kunne indsætte forskelligt indhold
• Søg og du skal finde
• Del og notificer andre
• Arbejde på tværs i teams og projekter

Udbytte:

• At oprette teams og kanaler efter behov
• At kende de muligheder programmet tilbyder
• At kunne dele og søge information nemt
• At arbejde effektivt som team
• At lære genveje til det er virkelig gør en forskel

Form:
Formen indebærer dels oplæg fra underviser med teknikker, redskaber og metoder, men kurset kendetegnes også ved stor deltagerinvolvering og personlig coaching.

Drop matematikken og lad Excel klare opgaven for dig

Er du klar til at få nøglerne til et fantastisk univers? Med de rette værktøjer og et stærkt fundament bliver Excel et fantastisk program, som kan simplificere mange forskellige opgaver for dig og virksomheden og derved gøre hverdagen  lettere alle.

Vores kursister oplever ofte en af følgende 2 udfordringer.

Den ene er dem der aldrig rigtig er blevet fortrolige med Excel, men bruger det mere og mere og derfor kan opnå kvantespring i den måde de arbejder med Excel i deres dagligdag ved at blive klædt rigtigt på. 

Den anden gruppe er oftest dem der har arbejdet med Excel i mange år og bruger meget tid med programmet, men ofte er bedre til matematik end de er til Excel. Hvis det lyder som dig vil du oplev en helt ny verden når først de få de rigtige nøgler til Excels univers.

Det handler ikke om at være god til matematik men om at lade Excel gøre arbejdet og sørge for det du laver både er overskueligt, brugervenligt og gerne så automatiseret som overhovedet muligt. Med et solidt fundament står du stærkt når du står overfor din næste Excel opgave. Få tips og tricks kombineret med den rigtige forståelse for hvordan Excel “tænker” er du helt klar til at begive dig ind et fantastisk univers.