Ledelse i praksis

Når du kender dine egne styrker og svagheder som leder, får du lettere ved at motivere dine medarbejdere til at arbejde mod nye mål – som et team.
På Ledelse i praksis arbejder vi med, hvordan du klart og tydeligt kommunikerer til medarbejderne og dermed får større gennemslagskraft. Vi analyserer din personlige ledelsesstil og finder frem til, hvor og hvordan, du med fordel kan udvikle dig som leder.
+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

5/5
Vi er et firma med 6 leder, med dette kursus blev vi flyttede op på et helt nyt niveau, man må sige man kan lære meget
Morten Hansen
Deltager
5/5
Ledelse i praksis er mange ting, Vi fik fokus på vores adfærd og kommunikation , vi gik fra at have 30% sygdomsfravære til kun 2% på få måneder - mange tak UpgradeIt
ingen tvivl vi bruger jer igen
Julie Bjerregaard
Chef
5/5
Redskaberne er gået fra teori til praksis. jeg troede min ledelse var rigtig men har lært så meget mere om konflikthåndteringer. Ja tak til flere kurser fra UpgradeIt
Rune Iversen
Chef

Informationer om Praksis i ledelse

Lærings- og udviklingsprocesser:
Faget fokuserer på lærings- og udviklingsprocesser for dig som leder, men også på udviklingspotentiale hos dine medarbejdere. Hvordan motiverer og udvikler du dem? Hvad kan du konkret gøre? Og hvordan bliver du – og I – bedre til at løse konflikter? Eller helt at undgå dem?
Dit udbytte:
Når du tager et kig i spejlet på din egen ledelsesstil, får du samtidig indsigt i arbejdet med såvel operationelle som taktiske aspekter af ledelse. Målet er, at du med Ledelse i praksis:
  • kan vurdere, hvilke teoretiske redskaber, der er relevante for dig som leder
  • kan udarbejde handlingsplaner for din egen ledelsesmæssige udvikling og læring
  • får indsigt i konflikthåndtering
  • får indsigt i egne ledelsesmæssige styrker og svagheder
  • får fokus på egen adfærd og kommunikation
  • bliver modnet som menneske og leder