Performance

Lær hvordan du styrker din kommunikationsevne

Hele 500.000 danskere føler sig i dag udbrændte på jobbet, og WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Når vi arbejder med performance stiller vi skarpt på, hvad der skal til, for at vi trives mentalt og energimæssigt – hvordan vi løbende og vedvarende kan præstere på højt niveau samtidig med, at vi har det godt med os selv og ikke mindst hinanden.

Som mennesker er vi fra naturens side skabt med en fantastisk evne til at tilpasse os forandringer og skabe store resultater. Hos UPGRADEIT lærer vi jer at  fremelske dette potentiale og gøre det til den primære drivkræft i en kompleks og omskiftelig arbejdsdag, hvor der er en hårfin balance mellem engagement og stress.

Performance 1

Personlig Performance

Vi lærer dig, hvordan du stiller skarpt på de vaner, der har indflydelse på din evne til at lede dig selv og opnå success.

Præstationsteknik

Er du interesseret i at styrke dine muligheder for at brænde igennem med dit budskab til forskellige målgrupper, så findes der en række effektive præsentationsteknikker og værktøjer, du kan benytte dig af.

Team Performance

En stadig mere kompleks hverdag kræver af os, at vi som team spiller hinanden gode og lykkes sammen.

Uanset hvor dygtig og hurtigløbende den enkelte medarbejder eller leder er, så er vi afhængige af en stærk samarbejdskultur og sammenhængskraft for at nå i mål med virksomhedens ambitioner.

Kunsten at Kommunikere

Du får viden om og inspiration, der sætter dig i stand til at blive en motiverende og tillidsvækkende kommunikator.

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

NYHEDSBREV