fbpx

Lær hvordan du gennem dit lederskab motiverer dine medarbejdere og skaber høj trivsel og performance

På dette kursus lærer du, hvordan du hvordan du skaber de optimale rammer for alle medarbejdere, så du opnår bedre resultater på bundlinjen og skaber en højere grad af performance og trivsel.

Gennem øvelser bliver du klogere på din egen ledelsesstil, hvad du selv er drevet af som leder, og hvad der motiverer dig allermest. Vi ser på, hvordan man skaber plads til lederens egen motivation, for motiverede og engagerede ledere slår nu engang demotiverede og uengagerede ledere med flere længder. Vi kommer også ind på, hvordan lederens profil på godt og ondt smitter af på lederskabet.

Med teoretisk overblik og god energi går vi i dybden med, hvordan den enkelte kan tage medansvar for lederskabet, og hvordan virksomheden kan skabe en kultur, hvor alle kan trives mens de præsterer optimalt.

Vi arbejder med fire kerneområder, der alle har stor betydning for, hvordan vi navigerer sundt igennem den moderne hverdag:

Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og andet relevant. Så er du sikker på at få den optimale løsning

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring 70 205 285 og bliv meget klogere.

+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

Lederskab

Lederskab handler i høj grad om at tage ansvar for eget bidrag – både privat og professionelt. Gennem de universelle love om ledelse og konkrete øvelser opnår du en bredere og dybere forståelse af pro-aktiv adfærd samt din mulighed for at påvirke teams og organisationer.

Energistyring

Vi mennesker er robuste fra naturens hånd. Og vi bliver endnu mere robuste, hvis vi lærer, hvordan vi genererer energi og ligeledes får øje på forskellen mellem de udfordringer, der udvikler os, og den stress, der nedbryder.

People Skills

Vi har brug for konstruktive sociale relationer for at præstere og trives i hverdagen. Det sociale spiller en større rolle for os, end vi aner. Vi træner vores følelsesmæssige intelligens og evnen til at skabe rapport og influere andre på en konstruktiv og udviklende måde.

Virksomhedskultur

Lær hvordan du gennem konkret værdiarbejde styrker motivation og understøtter en proaktiv adfærd hos dig selv og dine medarbejdere. Og få værktøjerne til at forstå, hvordan virksomheden kan skabe netop den kultur, der styrker vores drivkraft og velvære.

Performancekulturen

Performancekulturen og redskaber som målstyring, bonusprogrammer, KPI’er m.m. fylder mere og mere på vores arbejdspladser, og har du som leder ikke blik for, hvordan medarbejdere motiveres forskelligt, kan det underminere især de kreative og innovative medarbejderes drivkræfter og skabe alvorlig demotivation.

Konsekvensen er både stigende sygefravær, medarbejderudskiftning og talenttab samt faldende performance, kreativitet og trivsel. Men med udgangspunkt i ovenstående 4 kerneområder og den seneste ledelsesteori, får du i dette forløb konkrete redskaber til, hvordan du sætter dit eget lederskab i spil og derigennem sikrer, at resultater, performance og trivsel går hånd i hånd i jeres virksomhed.

Interesseret i at høre mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.