Vores lederuddannelser giver dig en solid værktøjskasse, der sikrer, at du bliver i stand til at lede dig selv og andre bedst muligt

I Upgrade hjælper vi med at udvikle og styrke ledere og medarbejdere i deres lederskab.

Først når vi er i stand til at lede os selv, er vi også er i stand til at være kreative og innovative og opnå et højt niveau af personlig performance og præstation.

Det effektive personlige lederskab bygger på eksisterende styrker og fokuserer på intuitiv ledelse samt de holdnings- og adfærdsændringer, der er nødvendige for at klare det moderne arbejdsliv.

Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og meget mere. Så er du sikker på at få den optimale løsning

Momentum

MOMENTUM er et unikt ledelsesforløb for dig, der er leder. Forløbet er designet til at hjælpe dig med at udvikle større selvbevidsthed og viden om din personlige ledelsesidentitet, og hvordan denne bidrager til både personlig og faglig effektivitet og succes.

Programmet tager afsæt i de 3 begreber; Insight, Impact og Influence og har fokus på at forbedre din professionelle praksis, og din evne til at lede dig selv og andre.

Programmet efterlader dig med fornyet energi og selvindsigt samt en handlingsplan, der sikrer din fortsatte udvikling som leder.

Ledelse i praksis - 10 ects POINT

Akademiuddannelse i Ledelse | Akademi | 10 ECTS

Få indblik i din personlige ledelsesstil og kompetencer som leder og løft dig til et nyt og højere niveau.

Skab resultater ved at omsætte forretningsindsigt til ledelse af dine medarbejdere.

Lær hvordan du gennem bedre ledelseskommunikation kan sætte retningen, skabe udvikling og samtidig involvere dine medarbejdere, så du får alle med.

Lederskab og Performance

Lær hvordan du gennem dit lederskab motiverer dine medarbejdere og skaber høj trivsel og performance

På dette kursus lærer du, hvordan du hvordan du skaber de optimale rammer for alle medarbejdere, så du opnår bedre resultater på bundlinjen og skaber en højere grad af performance og trivsel.

Personligt Lederskab

Lederskab handler i høj grad om at tage ansvar for eget bidrag – både privat og professionelt.

Gennem de universelle love om ledelse og konkrete øvelser opnår du en bredere og dybere forståelse af pro-aktiv adfærd samt din mulighed for at påvirke teams og organisationer.

Tag kontrollen tilbage over din hverdag og nå alle dine opgaver

Personlig effektivitet handler om de grundlæggende og tidløse principper for menneskelig effektivitet.

Du lærer, hvordan du prioriterer din tid & energi og holder fokus på dét, der er vigtigt – og ikke blot dét, der haster.

Du bliver ligeledes fortrolig med planlægnings teknikker og værktøjer, der hjælper dig med at automatisere dit arbejde og håndtere systemer og rutiner.

Personlig Effektivitet

Lederskab handler i høj grad om at tage ansvar for eget bidrag – både privat og professionelt.

Gennem de universelle love om ledelse og konkrete øvelser opnår du en bredere og dybere forståelse af pro-aktiv adfærd samt din mulighed for at påvirke teams og organisationer.


Personprofiler

Bliv klog på dig selv og andre og øg jeres performance.

Viden om og indsigt i personprofiler er et af de stærkeste værktøjer, I kan have med i rygsækken. Med enkle midler kan jeres effektivitet øges markant.

Konkrete strategier og en større indsigt i, hvordan I kan anvende personprofiler konkret i dagligdagen bidrager uden tvivl til øget effektivitet.

Det Effektive Team

Udnyt potentialet og skab ekstraordinære resultater gennem effektive og homogene teams. I lærer at bruge jeres forskelligheder som en styrke til at nå målet hurtigere og med færre ressourcer.

Lær hvordan du styrker din kommunikationsevne

Hele 500.000 danskere føler sig i dag udbrændte på jobbet, og WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Når vi arbejder med performance stiller vi skarpt på, hvad der skal til, for at vi trives mentalt og energimæssigt – hvordan vi løbende og vedvarende kan præstere på højt niveau samtidig med, at vi har det godt med os selv og ikke mindst hinanden.

Som mennesker er vi fra naturens side skabt med en fantastisk evne til at tilpasse os forandringer og skabe store resultater. Hos UPGRADEIT lærer vi jer at  fremelske dette potentiale og gøre det til den primære drivkræft i en kompleks og omskiftelig arbejdsdag, hvor der er en hårfin balance mellem engagement og stress.

Personlig Performance

Vi lærer dig, hvordan du stiller skarpt på de vaner, der har indflydelse på din evne til at lede dig selv og opnå success.

Præstationsteknik

Er du interesseret i at styrke dine muligheder for at brænde igennem med dit budskab til forskellige målgrupper, så findes der en række effektive præsentationsteknikker og værktøjer, du kan benytte dig af.

Team Performance

En stadig mere kompleks hverdag kræver af os, at vi som team spiller hinanden gode og lykkes sammen.

Uanset hvor dygtig og hurtigløbende den enkelte medarbejder eller leder er, så er vi afhængige af en stærk samarbejdskultur og sammenhængskraft for at nå i mål med virksomhedens ambitioner.

Kunsten at Kommunikere

Du får viden om og inspiration, der sætter dig i stand til at blive en motiverende og tillidsvækkende kommunikator.

Interesseret i at høre mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

FÅ 10% rabat på jeres første kursus

Ja tak - Jeg vil gerne have 10 % på mit første kursus

¨