Forandringsledelse

Forandringsledelse styrker dig i at analysere og lede forandrings- og udviklingsprocesser. Samtidig lærer du at forankre ændringerne i organisationen gennem god formidling.
Står din virksomhed over for forandringer som fx fusioner eller økonomiske stramninger? Overvejer I, hvordan I bedst imødegår den skærpede konkurrence fra det globale marked? Eller er du bare nysgerrig på forandringsmodeller og –teorier?
Du får både teori og konkrete redskaber, som sætter dig i stand til at håndtere udfordringer i forbindelse med forandringer i din organisation – og som desuden kan hjælpe dig til at vælge relevante løsningsmodeller.
+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

Husk du kan få tilskud til alle vores 5 stjernede kurser
Fokus på formidling:
Uden udvikling går vi i stå. Og som et led i udviklingen er det vigtigt, at du får forankret både viden og forandringer i organisationen. Derfor får du også kompetencer til at formidle processer og løsninger til fx fagfæller, ikke-specialister og forskellige interessenter.

Målgruppe:
Stativ, stakit, kasket. Forandring, forankring, formidling. Den sidste remse kan også lyde som volapyk, men er fundamentet for et professionelt og tværfagligt samarbejde i din organisation. Målet med Forandringsledelse er, at du:og gennemføre forandringsprocesser

  • Får indsigt i forandringspsykologi
  • Får værktøjer til at planlægge og gennemføre forandringsprocesser
  • Lærer at bruge kommunikation som Forandringsværktøj
  • Bliver i stand til at udvikle og gennemføre forandrings- og udviklingsprocesser
Sociale medier

Du kan følge os på forskellige sociale medier