Forandringsledelse

Forandringsledelse styrker dig i at analysere og lede forandrings- og udviklingsprocesser. Samtidig lærer du at forankre ændringerne i organisationen gennem god formidling.
Står din virksomhed over for forandringer som fx fusioner eller økonomiske stramninger? Overvejer I, hvordan I bedst imødegår den skærpede konkurrence fra det globale marked? Eller er du bare nysgerrig på forandringsmodeller og –teorier?
Du får både teori og konkrete redskaber, som sætter dig i stand til at håndtere udfordringer i forbindelse med forandringer i din organisation – og som desuden kan hjælpe dig til at vælge relevante løsningsmodeller.
+55.000

Kursister

45

Forskelige kurser

100 %

Tilfredshedsgaranti

+10.000

Gennemførte kurser

Husk du kan få tilskud til alle vores 5 stjernede kurser
Fokus på formidling:
Uden udvikling går vi i stå. Og som et led i udviklingen er det vigtigt, at du får forankret både viden og forandringer i organisationen. Derfor får du også kompetencer til at formidle processer og løsninger til fx fagfæller, ikke-specialister og forskellige interessenter.

Målgruppe:
Stativ, stakit, kasket. Forandring, forankring, formidling. Den sidste remse kan også lyde som volapyk, men er fundamentet for et professionelt og tværfagligt samarbejde i din organisation. Målet med Forandringsledelse er, at du:og gennemføre forandringsprocesser

  • Får indsigt i forandringspsykologi
  • Får værktøjer til at planlægge og gennemføre forandringsprocesser
  • Lærer at bruge kommunikation som Forandringsværktøj
  • Bliver i stand til at udvikle og gennemføre forandrings- og udviklingsprocesser
Vil du have de nyeste tips & tricks
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og blive meget klogere
Sociale medier

Du kan følge os på forskellige sociale medier som noget helt nyt, er vi begyndt at bruge youtube til forskellige kurser osv. tag et kig​