Excel konsulenter

Excel konsulenter

Har i brug for sparring til et Excel projekt stiller vi gerne med både råd, knowhow og erfaringer der kan hjælpe jer videre mod målet.

Vi har nogle af Danmarks dygtigste Excel konsulenter som forstår at udvikle løsninger der fungere både for virksomheden og for slutbrugerene.

0
Kursister
0
Forskellige Kurser
0 %
Tilfredshedsgaranti
0
Gennemførte Kurser
Vi har fået udviklet et regneark der nemt kan give vores kunder et overblik over de mange muligheder der er for skiltning på vores messer.
Trine Væver
Bella Center Hospitality Group
Vi havde brug for et regneark der kunne hjælpe vores kunder med at beregne varmegenvinding og UpgradeIT løste opgaven til UG
Jonas Lassen
Projektleder. Dansk Energirådgivning A/S
Vi har fået udviklet et regneark der hjælper os med vores måneds afstemning. Hold op hvor er det blevet meget nemmere nu.
Elsebeth Ditlevsen
Økonomichef hos FOB Slagelse

Informationer om Excel konsulent ydelser

Excel kan alt:

Hvis du spørger vores Excel konsulenter siger de at alt kan lade sig gøre i Excel. Så hvad venter du på?<br>Har du en ide til noget der kunne gøres nemmere og smartere ved at lade Excel gøre arbejdet så kontakt os og få vores bud på hvordan det kan løses.<br>Vi har erfaring fra mange forskellige brancher og endnu flere forskellige projekter og giver gerne kvalificeret sparring i forhold til dit projekt.

Der er masser af tid at spare ved at udnytte alle mulighederne i Excel og herudover kan mange trivielle rutine opgaver ofte løses ved at automatisere det i Excel.

Eksempler på Excel projekter vi har løst:
  • Kundeløsning for Bella Center Hospitality Group som hjælper dem til at lave bedre og hurtigere tilbud på skiltning på under messer.
  • Budgettering af alle forestilling på Aarhus Teater. Forestillinger oprettes nemt og konsolideres i et samlet budget skema.
  • Varmegenvindings beregning til brug for Verdos kunder for vurdering af rentabilitet ved  genindvending af overskudsvarme.
  • Makro til afstemning af månedregnskab hos Fællesorganisationens Boligforening
  • Samkørsel af lagerafstemning hos Eldorado

Excel kurser oversigt

Her finder du et udvalg af vores Excel kurser, hvis du er på jagt efter noget andet, så kontakt os så finder vi en løsning der passer til dig

NYHEDSBREV