Coaching

Plads til Udvikling og Fordybelse

I coachingen har vi fokus på det hele menneske – hvis du gerne vil skabe professionel succes af den langtidsholdbare slags, så kræver det, at du trives og udvikler dig både privat og professionelt.

Hos Upgrade hjælper vi dig med at skabe succes inden for de rammer og forventninger, du bliver mødt med. Vi hjælper dig til at få endnu større succes i det job, du allerede har, eller hjælper dig med at blive klar til at præstere på et højere niveau ved evt. nyt job/ansvarsområde.

1-1 Coaching

Coaching til den enkelte medarbejder/ leder. Klippekort på 5 eller 10 sessions. Gennem coaching giver vi dig konkrete strategier til at nå dine mål. Vi hjælper dig med at fjerne mentale blokeringer og skabe de adfærdsændringer, du har brug for, for at lykkes.

Team Coaching

Der kan være forskellige grunde til at vælge teamcoaching; et ønske om at afdække og frisætte dit teams potentiale, en konkret opgaveløsning der kalder på et højere niveau af teamwork, hjælp til at tackle konflikter og styrke samarbejdet i teamet osv. Forskellighed i et team er forudsætningen for succes – og det er dét, vi skaber i samarbejde med teamet.

Virksomhedspakke

Den attraktive arbejdsplads. Der kan være mange årsager til, at den enkelte medarbejder har brug for coaching. Sæt mental sundhed og udvikling højt på dagsordenen i din virksomhed ved at give alle medarbejdere mulighed for at få hjælp og sparring til at trives og udvikle sig, når behovet opstår.

Stress Forløb

Kom tilbage på sporet og få værktøjer til at undgå at haven i stressede situationer.

Få hjælp før det går gal.

Interesseret i at høre mere?

0 er tilmeldt vores nyhedsbrev
Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.

NYHEDSBREV