Coaching - Lær effektive coaching teknikker

Julie er kendt for at inspirere og transformere både mennesker og kulturer.
Julie kombinerer coachingen med mentaltræning, NAC og analyseværktøjer der sikrer, at du én gang for alle for handlet på dine drømme, og at forandringerne bliver permanente. Julie tør se tingene fra en anderledes vinkel, og kombinationen af de forskellige værktøjer sætter hende i stand til at hjælpe dig til at nå dine mål – både privat og professionelt.
Med 16 års erfaring fra det offentlige og en baggrund som leder har Julie arbejdet hands on med social- og psykologisk kapital samt ledelse og præstationer – alt sammen med fokus på at få high performance & trivsel til at gå hånd i hånd og skabe tydelige resultater. Julie ved, hvad der driver mennesker og giver dem modet til at turde mere.
Julie er uddannet og trænet af verdens førende eksperter indenfor mentaltræning, performance coaching, ledelse og forandringer.
I dag arbejder Julie som ledelsesrådgiver, underviser, mentaltræner og coach for ambitiøse mennesker og virksomheder. Gennem foredrag, workshops og coaching hjælper Julie mennesker til at se og forløse deres fulde potentiale og viser vejen til et mere harmonisk arbejds- og privatliv med udgangspunkt i mental sundhed og personligt lederskab.
Julie er grundig, dygtig og hamrende professionel. Hun mester kommunikation i dets videste udstrækning og formår at formidle konkrete værktøjer såvel som fokus-og udviklingspunkter.
Coaching - Lær effektive coaching teknikker​ 1
Mille Carlsen
Deltager
Julie har et helt vildt overblik og forstår at stille skarpt på det det handler om. Hun er skarp, tydelig og fordømmer ikke, og så har hun jo den VILDESTE INTUITION! Jeg vil anbefale ALLE at booke et forløb hos Julie – det kommer tifold igen!
Coaching - Lær effektive coaching teknikker​ 2
Cita
Chef
Julie er ekstrem tillidsvækkende, inspirerende og har formået at give mig en masse selvindsigt og en ny og meget mere konstruktiv selvforståelse! TAK! Herfra mine varmeste anbefalinger – Julie er en fantastisk coach og mentaltræner.
Coaching - Lær effektive coaching teknikker​ 3
Betina Svare
Deltager

Når Performance og trivsel går hånd i hånd

Som mennesker er vi fra naturens side skabt med en fantastisk evne til at tilpasse os forandringer og skabe store resultater. Men hvordan kan vi fremelske dette potentiale og gøre det til vores primære drivkræft i en kompleks og omskiftelig verden, hvor der er en hårfin balance mellem engagement og stress, og hvor vi hver dag oplever personer gå fra høj energi til nu-kan-jeg-ikke-mere? Kan vi trives og samtidig præstere på topniveau på lang sigt?
Med sin altid inspirerende kombination af teori og hands-on værktøjer bliver deltagerne sendt hjem med viden om, hvordan man præsterer optimalt OG holder sig mentalt sund på rejsen.
Det er naturligvis vigtigt at få lagt en god taktik og sat det rigtige hold, også i en virksomhed. Men at skabe gode resultater handler om meget mere end det, både på fodboldbanen, i produktionshallen og på kontoret.   Med akademifaget Coaching og konflikthåndtering lærer du at anvende coaching som et effektivt redskab til at identificere og løse opståede konflikter. 
Julie Dalberg coacher og rådgiver ledere, sportsfolk og private indenfor personlig udvikling, lederskab og performance. Julie arbejder intuitivt og har ingen standardprocedure, når hun arbejder med sine klienter, men bruger de metoder der fungerer bedst.

Udbytte af coaching

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn, så er Julies coaching helt sikkert også noget for dig:
 • Du vil gerne skabe bedre resultater som leder
 • Du står overfor nyt job/nye ansvarsområder og skal præstere på et højere niveau
 • Du er selvstændig og har brug for at rykke dig selv og din business til næste niveau
 • Du har en fornemmelse af, hvad der skal til, men får alligevel ikke handlet på det
 • Lidt for ofte hører du dig selv sige “Jeg skal bare lige ud på den anden side af det her.
 • Du har svært ved at give dig selv lov til at være ked af det, gal, sårbar eller til at sige fra
 • Du ved godt, hvad du “burde” gøre, men falder tilbage hver gang du kommer under pres
 • Du har opnået det du drømte om, men føler dig stadig ikke glad og begejstret
 • Du har helt glemt, hvad det var, du drømte om
 • Du har oplevet dit livs “glidende tackling” i form af sygdom/ fyring/ skilsmisse
 • Du føler du er i stand til at opnå mere, end du gør i dag
 • Du mangler energi og overskud i din hverdag
Følg os på de sociale medier