fbpx

Live Online Uddannelse

Coaching og konflikthåndtering

Akademiuddannelse i Ledelse | Akademi | 10 ECTS

I alle virksomheder opstår der fra tid til anden konflikter – det er næsten uundgåeligt. Med faget Coaching og konflikthåndtering med adfærdsprofil får du kompetencer til at løse konflikterne.

I faget Coaching og Konflikthåndtering lærer du at anvende forskellige kommunikative redskaber til at kunne håndtere coaching, mediation, forhandling og gruppeprocesser for at kunne konflikthåndtere.
Vi arbejder både på individ og team-niveau og ser på forskellige persontypers reaktionsmønster i forbindelse med konflikter.

Akademifaget Coaching og konflikthåndtering klæder dig godt på til at kunne skabe et bedre arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere.

Pris:

Vil du vide om Master Coach uddannelsen er noget for dig?Ring 70 205 285 og få mere information eller book en aftale.

For at sikre, at vi er det rette match, tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om uddannelsen er noget for dig.

Coaching og konflikhåndtering

Faget er for dig, der er nysgerrig i forhold til at udvikle dine kompetencer inden for coaching og konflikthåndtering. Du kan være leder, der ønsker at opnå en mere optimal kommunikation på arbejdspladsen. Du kan også være teamleder, der har til opgave at få en gruppe til at blive et succesfuldt team.

Du får indsigt i coaching og forskellige coachingteknikker og lærer, hvordan du kan bruge dem til en bedre proces omkring konfliktløsning.

Vi arbejder med praksisnære problemstillinger, der involverer coachingteknikker og konflikthåndteringsværktøjer, og du lærer at vælge den rigtige løsningsmodel i forskellige arbejdssituationer.

Du kan læse meget mere om tilskud og økonomi her

Indhold i faget:
  • Coaching
  • Coachingteknikker
  • Konflikthåndtering og konfliktløsning
  • Udvikling af teams og samarbejdsrelationer
  • De organisatoriske rammer og processerne omkring konfliktsituationerne
  • Kommunikation og psykologi som værktøjer i konflikthåndtering, og at udvikle din egen praksis inden for konflikthåndtering

Målgruppe:
Faget er for dig, der gerne vil have kompetencer indenfor ledelsesbaseret coaching, løsning af konflikter på arbejdspladsen og generel lederudvikling, og som gerne vil arbejde med konfliktløsning, coaching og medarbejderudvikling.

55.000 Kursister

18 års erfaring

8 uddannelsesdage

1 certificering

kontakt john eller julie

Vi glæder os til at hjælpe dig!.

Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig.