Plads til Udvikling og Fordybelse med et coaching kursus

I coachingen har vi fokus på det hele menneske – hvis du gerne vil skabe professionel succes af den langtidsholdbare slags, så kræver det, at du trives og udvikler dig både privat og professionelt.

Hos Upgradeit hjælper vi dig med at skabe succes inden for de rammer og forventninger, du bliver mødt med. 

Lad os rådgive dig om muligheder, tilskud og meget mere. Så er du sikker på at få den optimale løsning

coaching & KONFLIKTHÅNDTERING

I alle virksomheder opstår der fra tid til anden konflikter – det er næsten uundgåeligt. Med faget Coaching og konflikthåndtering med adfærdsprofil får du kompetencer til at løse konflikterne.

Coaching Stress Forløb

Kom tilbage på sporet og få værktøjer til at undgå at havne i stressede situationer.

Få hjælp fra os før det går galt.

1-1 Coaching

Coaching til den enkelte medarbejder/ leder. Klippekort på 5 eller 10 sessions. Gennem coaching giver vi dig konkrete strategier til at nå dine mål. Vi hjælper dig med at fjerne mentale blokeringer og skabe de adfærdsændringer, du har brug for, for at lykkes.

Team Coaching

Der kan være forskellige grunde til at vælge teamcoaching; et ønske om at afdække og frisætte dit teams potentiale, en konkret opgaveløsning der kalder på et højere niveau af teamwork, hjælp til at tackle konflikter og styrke samarbejdet i teamet osv. Forskellighed i et team er forudsætningen for succes – og det er dét, vi skaber i samarbejde med teamet.

Virksomhedspakke

Den attraktive arbejdsplads. Der kan være mange årsager til, at den enkelte medarbejder har brug for coaching. Sæt mental sundhed og udvikling højt på dagsordenen i din virksomhed ved at give alle medarbejdere mulighed for at få hjælp og sparring til at trives og udvikle sig, når behovet opstår.

Interesseret i at høre mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gør som mange andre og få inspiration til hverdagen​.