Amu kursus Er du i målgruppen ?

Amu står for arbejdsmarkedsuddannelser og er efteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Ledige og selvstændige har også mulighed for at tage et Amu berettiget kursus. Alle vores kurser er Amu berettigede

Amu berettigede kurser er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. På den måde kan de passes ind i et arbejds forløb. Man kan for eksempel sammensætte et kursusforløb ved at kombinere teknisk faglige kurser med kurser inden for arbejds organisering.
Alle kurser er kompetencegivende og har til formål at dække ufaglærte og faglærtes behov for kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.
Nogle AMU-kurser giver merit til erhvervsuddannelserne, og du kan få lavet en vurdering af dine kompetencer, så du sammen med skolen kan få sammensat et tilpasset uddannelsesforløb.

Hvem kan søge Amu kursus , veu-godtgørelse og befordingstilskud

Hvis du opfylder en række betingelser, og den valgte uddannelse opfylder kravene kan du søge VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Læs mere  her

Hvordan søger man Amu kursus

Du kan søge igennem UpgradeIT Bemærk, at der er en ansøgningsfrist, som skal overholdes. Læs mere om det her.

Hvad er Amu kursus satserne

Satserne er faste og udgør pt. 100% af dagpengesatsen. Læs mere om det her

Spørgsmål om Amu kursus

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os her

Tjek om du kan få Amu tilskud

tryk på dette link for teste om du kan få et tilskud her