Kan jeg få AMU ?

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser og er efteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Ledige og selvstændige har også mulighed for at tage et AMU berettet office kursus.

AMU berettet office kursus. er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. På den måde kan de passes ind i et arbejdsforløb. Man kan for eksempel sammensætte et kursusforløb ved at kombinere teknisk faglige kurser med kurser inden for arbejdsorganisering.

Alle kurser er kompetencegivende og har til formål at dække ufaglærtes og faglærtes behov for kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Nogle AMU-kurser giver merit til erhvervsuddannelserne, og du kan få lavet en vurdering af dine kompetencer, så du sammen med skolen kan få sammensat et tilpasset uddannelsesforløb.Hvem kan søge VEU-godtgørelse og befordringstilskud?

Hvis du opfylder en række betingelser, og den valgte uddannelse opfylder kravene, kan du søge VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Læs mere her: http://www.veug.dk/Borger/VEU-godtgoerelse.

Hvordan søger man?

Du kan læse på VEU’s hjemmeside, hvordan du søger: http://www.veug.dk/Borger/VEU-godtgoerelse/Saadan-soeger-du.
Bemærk, at der er en ansøgningsfrist, som skal overholdes.

Hvad er satserne?

Satserne er faste. Du kan læse om dem her: www.veug.dk/Borger/VEU-godtgoerelse/Satser.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt din a-kasse eller uddannelsesstedet.

Der en masse unødvendige handlinger som jeg gør , som hurtig kan afløses med genvejstaster. Alt for meget manuelt arbejde kan hurtig og mere sikkert afløses af automatiserede processer

AGFA_logo

Charlotte Kørvel

Det var faktisk ret forfriskende, at opleve John i fuldt vigør som eminent underviser, samt fokus på hvor meget spildtid vi tilsyneladende alle bruger på ineffektive IT vaner.aarhus-Teater

Rikke Winther