Har du styr på dine IT-kompetencer

Har du styr på dine IT-kompetencer?

Har du og dine medarbejdere styr på jeres kompetencer, når det kommer til IT?

Og hvad betyder det egentligt i praksis at have styr på IT? Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med kendte programmer såsom Word, Excel, PowerPoint, og måske kommunikerer I igennem Outlook-mailfunktionen. IT er ofte et emne, som deler vandene. Enten har man helt tjek på det, eller også er ”det ikke lige noget for mig”. Men uanset er det en god idé at have hele virksomhedens medarbejderstab for øje, når det handler om opkvalificering af kompetencer – for IT og Office-pakken med Word og Excel er noget, som bruges på samtlige niveauer i en virksomhed, både for lederne og hos medarbejderne. Du kan læse mere om kurser i Office-pakken hos upgradeit.dk.

Office-pakken er mere end bare et skriveprogram

Som overskriften indikerer, er Microsofts Office-pakke mere end blot et skriveprogram og regnskabsprogram. Det indeholder et utal af funktioner og elementer, som kan gøre din virksomhed mere effektiv på mange områder. Det handler nemlig ikke blot om at kunne skrive og indtaste tal, men derimod også om personlig effektivitet, præsentationsteknik og at skabe overblik og overskud. Medarbejdere og ledere vil så at sige gå fra at kunne bruge Office-pakken til at kunne bruge og arbejde professionelt med de redskaber, som programmerne tilbyder.

IT og teknologi i din virksomhed

Det kan måske lyde simpelt at et fokus på et basalt område som Office-pakken kan styrke medarbejdernes kompetence på flere områder. Men det skyldes, at den teknologiske udvikling bevæger sig hastigt fremad, og derfor handler det om at have de basale kompetencer på plads. På den måde sørger du for, at din virksomhed er konkurrencedygtig og kan følge med samfundets teknologiske udvikling, og derved har de bedste forudsætninger for at klare sig.

Jeg har med min baggrund som underviser i Microsoft Office gennem de seneste 15 år en solid erfaring i hvad der skal til for at opnå optimal læring. Jeg er uddannet mentaltræner og performance coach, har en Executive MBA krydret med en baggrund som IT teknikker, hvilket gør mig i stand til at anskue læring og udbytte fra alle vinkler. Jeg glæder mig til at blive din personlige mentor. God fornøjelse med kurset.

Send en besked